fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


fotografii mirese

Fotograf de nunti

profesionist sau amator ?

fotografii nunti
galerie fotografii mirese
wedding photography

Este intr-adevar necesar sa angajezi un fotograf profesionist pentru a face fotografiile la nunta ta ?

Doar tu poti raspunde la aceasta intrebare. Dar gandeste-te ca nunta ta este atat un eveniment extrem de important si irepetabil cat si o investitie majora in viitorul tau.

Exista mirese care considera ca fotografiile la nunta pot fi realizate si de catre rude sau prieteni, dar aceasta impresie persista doar pana dupa nunta, cand vad rezultatele.

Bineinteles ca si fotografii amatori pot realiza fotografii reusite, uneori chiar extraordinare. Este la latitudinea ta sa te bazezi pe noroc. Dar un fotograf de nunti profesionist va realiza fotografii de calitate de fiecare data.

Fotografia de nunta este o disciplina dificila deoarece fotograful se confrunta intr-un timp scurt cu o seama de situatii diferite, de la realizarea de portrete si grupuri in plin soare sau in lumina difuza, pana la fotografierea ceremoniei intr-o biserica destul de slab luminata.

Caracterul nerepetabil al nuntii nu face decat ca pretentiile sa fie mai mari iar erorile de orice fel de netolerat deci angajarea unui fotograf de nunti profesionist este o polita de asigurare impotriva neprevazutului.

Fotograful profesionist a fotografiat suficiente nunti pentru a cunoaste momentele importante si a sti cum sa rezolve din punct de vedere fotografic fiecare situatie in parte. Echipamentul sau este bine cunoscut si verificat iar fotograful nu va ezita in luarea hotararilor de ordin tehnic in timp ce fotografiaza.

De asemenea, un fotograf de nunti profesionist nu va ramane fara baterii sau carduri de memorie pentru aparatul digital in mijlocul evenimentului, nici nu va micsora rezolutia fotografiilor pentru a mai "inghesui" cateva poze pe unicul card din camera.

In plus, orice fotograf de nunti serios va avea aparatura de rezerva pentru cazul in care un aparat de fotografiat, obiectiv sau flash se va defecta in timpul nuntii tale. Acest lucru este extrem de important, nu conteaza cat de profesionala sau de scumpa este aparatura unui fotograf, orice echipament se poate defecta in cel mai nepotrivit moment.

Oferta de imagini a unui fotograf de nunti poate fi exact ceea ce ai nevoie, iar in comparatie cu costul total al nuntii, pretul serviciilor foto nu mai este deloc important. Astfel vei obtine garantia ca nunta ta va fi imortalizata in cele mai bune conditii iar portretele tale in rochie de mireasa vor fi invidiate de toate prietenele tale.


fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Introducere - Nunti - Produse - Evenimente - Portrete - Fotomodele - Flori - Dana
Dana Grozescu: tel. 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
Toate imaginile si textele sunt Copyright © Dana Grozescu.
Reproducerea lor in orice forma fara un acord scris este interzisa.
De la fotograf de nunti catre pagina principala a sitului