fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Fotografii produse

English

 

Realizarea fotografiilor de produse presupune conditii de studio pentru obtinerea unor imagini de calitatea pe care o doriti.

Dana fotografiaza produse in studioul propriu, dar in cazuri speciale, cum ar fi un numar foarte mare de produse sau pentru obiecte de dimensiuni mari sau foarte grele, se poate amenaja un mic studio in locatia aleasa de dumneavoastra.

Cea mai buna solutie este insa fotografierea in studio, unde toate luminile sunt instalate si accesoriile sunt la indemana.

Fotografierea produselor se face in general pentru reviste sau pentru companii care doresc sa-si promoveze produsele prin intermediul cataloagelor, brosurilor sau siturilor de Internet.

Pentru obtinerea unei bune productivitati, aparatul foto se leaga direct la computer, astfel imaginile vor fi vizionate in cateva secunde de la declansare pe un monitor de dimensiuni normale. Aceasta permite efectuarea eventualelor corectii si trecerea la urmatoarea fotografie intr-un interval minim de timp.

Majoritatea imaginilor de produse realizate pentru paginile de shopping din reviste, respectiv pentru cataloage si brosuri, se fotografiaza pe fundal alb pentru a putea fi ulterior decupate cu usurinta in vederea realizarii layout-ului final. Daca doriti alte culori de fundal, este bine sa precizati acest lucru din timp.

Este important ca un reprezentant al dumneavoastra sa fie prezent la sedinta foto pentru a putea explica cerintele dumneavoastra si a aproba imaginile realizate.

Imaginile vor fi livrate in format digital, Tiff RGB, la dimensiunea de 4288 x 2848 pixeli (12 megapixeli).

La cerere, imaginile se pot livra si la dimensiunea de 3000 x 2000 pixeli (echivalent 6 megapixeli) si/sau in format Jpeg.

 

Costuri

Pentru calcularea costurilor unei sedinte de fotografii produse puteti folosi Contractul de servicii fotografice pe care il puteti descarca dand Click aici.

 
fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Introducere - Nunti - Produse - Evenimente - Portrete - Fotomodele - Flori - Dana
Dana Grozescu: tel. 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
Toate imaginile si textele sunt Copyright © Dana Grozescu.
Reproducerea lor in orice forma fara un acord scris este interzisa.
De la fotografii produse catre pagina principala a sitului