fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Fotografii si portrete profesionale

Dana Grozescu - Bucuresti, Romania

English

 

Portrete pentru prezentarile de companii: In multe prezentari de companii, fie in brosuri, rapoarte anuale, situri Internet se folosesc si portrete ale managerilor companiei sau ale altor angajati. Acestea se realizeaza la sediul companiilor respective.


Portrete pentru reviste: Dana realizeaza portrete in locatie pentru reviste, fie pentru paginile de interviu fie cu diverse alte scopuri editoriale.


Portrete personale: Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare realizeaza ca merita sa aiba un set de fotografii reusite. De multe ori, aceste imagini reprezinta cadoul ideal pentru prietenul logodnicul sau sotul dumneavoastra.

Acestea se realizeaza in studio, astfel ca puteti beneficia de o tratare strict personala in timpul sedintei foto. Daca doriti, aceste imagini pot fi realizate si intr-o locatie aleasa de dumneavoastra, inclusiv acasa.


Fotografii pentru copiii dumneavoastra: Cu toate ca multi parintilor moderni au cel putin un aparat de fotografiat digital, unii considera ca ar putea obtine imagini mai interesante folosind serviciile unui fotograf profesionist.

Si pentru acest tip de fotografie se poate organiza sedinta foto la dumneavoastra acasa si cu aceasta ocazie se pot face si portrete de familie foarte reusite.


Toate fotografiile de portret se realizeaza exclusiv in tehnologie digitala.

Se livreaza fisiere digitale pe CD sau DVD: Tiff pentru tipar (companii si reviste) si Jpeg pentru printarea la un laborator foto digital (pentru fotografiile personale), la dimensiunea de 4288 x 2848 pixeli (12 megapixeli), care va vor permite realizarea de printuri fotografice la dimensiuni mari (pana la 30x45cm).

In cazul fotografierii in studio, aparatul de fotografiat este legat la computer astfel incat puteti vedea imaginile pe masura ce sunt realizate si se pot face corecturile necesare.


fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Introducere - Nunti - Produse - Evenimente - Portrete - Fotomodele - Flori - Dana
Dana Grozescu: tel. 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
Toate imaginile si textele sunt Copyright © Dana Grozescu.
Reproducerea lor in orice forma fara un acord scris este interzisa.
De la fotograf portrete catre pagina principala a sitului