fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Portrete personale

Sedinta foto - Intrebari frecvente - Oferta de servicii

 

Portrete
English

 

Aceasta sectiune se adreseaza domnisoarelor si doamnelor care doresc sa aiba un set de imagini de mare calitate, fie pentru uz propriu, fie pentru a le oferi in dar prietenului, logodnicului sau sotului.

Dana lucreaza exclusiv digital si poate folosi toate posibilitatile oferite de aceasta tehnologie in avantajul tau, astfel vei putea sa vezi fotografiile din intreaga sesiune foto si sa-ti alegi doar imaginile care iti plac.

Mai important, fotografiile tale nu trebuie sa treaca printr-un laborator. Aceasta inseamna ca fotografiile tale vor fi numai ale tale pana cand te hotarasti sa le arati si altcuiva.

Este posibil sa apreciezi ca mult mai confortabil lucrul cu o fotografa in realizarea imaginilor tale deoarece o fotografa iti va intelege mai bine dorintele si problemele si te va putea ajuta cu sfaturi potrivite in timpul sedintei foto.

 

Oferta

O sedinta foto dureaza 2-3 ore, se trag 100 - 150 cadre din care se sterg pe loc toate imaginile care nu iti plac.

Toate celelalte imagini se vor livra pe CD, in format Jpeg la dimensiunea de 4288 x 2848 pixeli (12 megapixeli), care va vor permite realizarea de printuri fotografice la dimensiuni mari (pana la 30x45cm).

In plus, aceleasi imagini vor fi livrate si la rezolutie mica (640 pixeli) pentru vizualizare rapida pe computer si pentru a putea fi trimise cu usurinta pe E-mail prietenelor tale, in caz ca doresti acest lucru. Imaginile mici sunt foarte utile cand iti alegi fotografiile pentru printare.

Daca doresti, o selectie de imagini va putea fi convertita la alb-negru si/sau sepia.

Pentru fotografii pe hartie cel mai bine este sa te adresezi unui laborator foto digital. Dana iti va recomanda si laboratorul pe care il foloseste pentru fotografiile sale.

 

Costuri

Costul sedintei foto, incluzand imaginile livrate pe CD este de 200 lei. Pretul nu contine TVA (19%). Plata se face la sfarsitul sedintei foto, cand deja ai vazut imaginile realizate si esti multumita de ele.

CD-ul cu imagini se va livra in cateva zile deoarece imaginile vor necesita conversie si post procesare pentru a se obtine calitatea maxima.

 

Cum decurge sedinta foto ?

O contactezi pe Dana si stabiliti toate amanuntele. Nu te sfii sa pui toate intrebarile la care te-ai gandit.

In ziua stabilita, va intalniti la studio si faceti planificarea finala, in functie de tipul de imagini pe care il doresti si de hainele pe care le vei purta.

Este bine sa ai o idee cat mai clara despre genul de fotografii pe care doresti sa-l obtii. Nu ezita sa aduci fotografii din reviste care ti-au placut pentru a le putea utiliza ca sursa de inspiratie.

Urmeaza machiajul la care Dana iti poate da o mana de ajutor, apoi fotografiatul propriu zis.

Pentru fiecare tinuta se vor realiza cate o serie de imagini, cat mai variate posibil.

Fotografierea se face cu aparatul legat direct la calculator astfel ca vei putea vedea foarte rapid imaginile realizate.

 

Despre make-up si hair dressing:

Ambele sunt indispensabile pentru realizarea unor imagini intr-adevar reusite.

Dana va poate oferi asistenta pentru make-up dar nu si pentru hair dressing. Cel mai bine este sa veniti nemachiata dar nu uitati trusa proprie deoarece este posibil sa nu avem toate culorile dumneavoastra preferate.

 

Ce haine trebuie sa-mi aduc ?

Toate care va plac si ceva pe deasupra. Important este sa va simtiti bine in ele - asta se vede in imagini :-) Incaltamintea este la fel de importanta. Cel mai bine este sa aveti o conversatie telefonica cat mai detaliata cu Dana inainte de sedinta foto.

 


fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Introducere - Nunti - Produse - Evenimente - Portrete - Fotomodele - Flori - Dana
Dana Grozescu: tel. 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
Toate imaginile si textele sunt Copyright © Dana Grozescu.
Reproducerea lor in orice forma fara un acord scris este interzisa.
De la fotografii portrete catre pagina principala a sitului